A- A A+

Vloertegels

Tegels bepalen de sfeer van uw woning. Het is vaak moeilijk om een weloverwogen keuze te maken. Vloertegels gaat men het beste kiezen in functie van de ruimte waarin ze moeten worden geplaatst. We houden natuurlijk rekening met het esthetische maar ook zeker met het technische gedeelte: zal de tegel al dan niet zwaar belast worden, etc.

Op zoek naar keramische tegels van topkwaliteit ? Hier zit u goed !
Want de beste keramische tegels dragen nu het CertiKera keurmerk.

Geglazuurd of niet?

Bij geglazuurde tegels is het oppervlak bedekt met een laag gekleurd glas (glazuur),die de esthetische (kleur, glans, motief, tinten, enz.) en technische (hardheid, ondoorlatendheid, enz.) eigenschappen verleent. Al deze eigenschappen, zowel de technische als de esthetische, zijn afhankelijk van het type glazuur en kunnen zeer verschillend zijn. Daartegenover staat dat niet-geglazuurde tegels over hun heledikte een homogene structuur en samenstelling hebben. Ze bezitten over hetalgemeen geen versieringen of motieven.

Onderhoud van een keramiekvloer

Keramische tegels hebben een vast en zeer dicht oppervlak. Met de juiste onderhoudsproducten kan men de tegels goed onderhouden. Het gebruik van vettezepen wordt zeker afgeraden.Eerst en vooral is het belangrijk om de cementsluier te verwijderen met eencementsluierverwijderaar van producten zoals Lithofin.

Een regelmatig onderhoudis van belang om te tegels goed te ontvetten. Hiervoor gebruikt men best eenproduct dat de tegels goed reinigt zonder een laag op de tegel te leggen. Tegels meteen poreus oppervlak kan men één maal behandelen met Lithofin FZ Inpregnering W.Bij oppervlakken die intensief belopen zijn is een intensiefreiniger nodig van Lithofin,een periodieke en grondige reiniging is dan aanbevolen. Klik hier voor meer informatie.

FCC – Floor Contractors Company
Toonzaal:
Albert I-Laan 293
8620 Nieuwpoort


Tel.: 058 24 16 97
Fax: 058 24 30 21
Gsm: 0499 52 52 38

Buitenpark:
Fabriekstraat 5
8600 Diksmuide


Tel.: 051 54 57 32
Fax: 051 54 57 47
info@fcc-nieuwpoort.be

BTW BE0450 188 876